Pixie - Lipman, Matthew (Proyecto didáctico quirón., 1993)
Hai algo que teñen en común os nenos e os filósofos: a curiosidade e o asombro ante todo o que lles arrodea. Os nenos están comezando a se abrir camiño no mundo e séntense confusos, perplexos, pero tamén admirados, curiosos, asombrados, ante entender e das cales o significado ou sentido se lles escapa aínda.